Siirry suoraan sisältöön

Mikä on Retki-iloa?

Retki-iloa on erä-, luonto-opas- ja liikuntapalveluita, metsämieli-retkiä, TYHY-päiviä ja muita luontoelämyksiä tarjoava pirkanmaalainen yritys.

Pääasiassa toimimme Pirkanmaalla, mutta tarpeen mukaan voimme liikkua juuri sinne mihin oma polkusi johtaa. Lähdetään yhdessä aistimaan, rauhoittumaan ja nauttimaan luonnon hvyinvointivaikutuksista sekä kokemaan retki-iloa.

Kenelle?

Retket sopivat kaikille, jotka kykenevät liikkumaan luonnossa. Retkikohteiden ja -matkojen  pituus voidaan valita ja soveltaa kuntotason mukaan.

Missä?

Pirkanmaan ympäristössä on paljon mukavia ja kauniita luontokohteita sekä -reittejä, jonne lähteä aistimaan metsän tuoksuja ja ihastelemaan luonnon ihmeitä. Mainittakoon mm. Helvetinjärven ja Seitsemisen kansallispuistot, Riuttaskorpi, Kintulammen retkeilyalue, Pulesjärvi, Laipanmaa, Birgitan Polku, Kaarinan polku, Ritajärven luonnonsuojelualue. 

Mistä ajatus syntyi?

Retki-iloa yritysidea on saanut alkunsa siitä hyvänolontunteesta ja ilosta, mitä monet retket ovat minulle itselleni antaneet. Hetket luonnossa, metsän keskellä, poluilla, tuntureilla, soilla ja muilla lukemattomilla luontokohteilla ovat lisänneet hyvinvointiani ja antaneet voimaa.  Retki-iloa -retket mahdollistavat nämä kokemukset myös muille ihmisille.